Bestilling af kød

Bestilling af kød

Dyrene slagtes på Stensved Slagtehus, hvor de hænger i slagterens kølehus og krogmodner i 16 dage, alt under dyrlægekontrol.
Som kunde udfylder du en parteringsformular, og der medfølger en vejledning om
oksekødet og dets anvendelsesmuligheder.

Slagteren laver som udgangspunkt en standardpartering, hvor der kan krydses af
ved forskellige tilvalg.
Hvis et dyr f.eks parteres i fire kvarte dele, vil standardudskæringen for de fire dele
være ens. Det samme gælder for ottendedele.
En meget populær udskæring er grill-udskæringen, men slagteren kan i øvrigt
partere efter specielle ønsker.

Kødet lægges i plastposer ilagt mærkat med kødstykkets navn og alt pakkes i
papkasser, så det nemt kan transporteres.
Du henter til sidst kødet hos slagteren efter aftale og vi eftersender en faktura.

Du kan bestille kød ved at udfylde denne formular – så kontakter vi dig.